Menü

Főoldal

Hírek

Eseménynaptár

MeetUP

Vizibilitás

Kutatások

RaKÉTa

ReStart

Kapcsolat
1075 Budapest,
Károly krt. 13-15., B ép. 7. em.

MeetUP - SmartUp

Mi is az UP rendezvénysorozat?

Az MTPA szakmai edukációval foglalkozó arculata. Ahogy lent olvashatjátok, az UP tevékenysége több lábon áll: mivel a küldetésünknek érezzük nem csak egy közös rendezvényipari platform létrehozását, de a szakma képzését és utánpótlás nevelését egyaránt. Az UP portfólióban találtok előadásokat, kerekasztal-beszélgetéseket, konferencia-együttműködéseket, de még podcastet is. A kulcs motívum a közösségen és a közös fejlődésen van, éppen ezért kérünk visszajelzést is minden tevékenységünkről.
Találkozz a magyar rendezvényipar meghatározó szereplőivel!
Hallgass szakmai előadásokat és beszélgetéseket azoktól, akik igazán értenek hozzá!
Szerezz új tudást, és fejlődjünk közösen!
Hallasd a hangod, és élj a konstruktív visszajelzés lehetőségével!
Calendar image
MeetUP
Az őszi és tavaszi évad-logikában üzemelő, havi rendszerességgel jelentkező MeetUP sorozat alapvetően egy problémafelvető beszélgetés és előadás köré szerveződő találkozási lehetőség, amely közelebb hozza egymáshoz a szakma szereplőit. A MeetUP sorozat lehetőség és színtér is: olyan témákkal készülünk hónapról-hónapra, amely a teljes rendezvényszektort foglalkoztatják. Nincs annál felemelőbb, amikor az iparági szereplők egymástól tanulhatnak, hiszen a meghívottak között az üzleti-, a sport és szabadidős-, valamint a kulturális rendezvények is helyet kapnak. A MeetUP sorozat állandó helyszíne az Akvárium Klub VOLT Lokálja.
Találkozási pont
Networking
Kötetlen tapasztalatcsere
Szakmai edukáció
Aktuális témafelvetés
Közös fejlődés
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Calendar image
SmartUP
Hiszünk abban, hogy pusztán a pragmatika nem elég egy teljes szektor megértéséhez. Éppen ezért szívesen nézünk folyamatok kialakulása mögé, akár társadalomtudományi, akár közgazdaságtani, akár jogi szempontból vizsgálva a kérdést. A SmartUp sorozat szervesen kapcsolódik a MeetUp eseményeinkhez, viszont a célja az, hogy a mindennapok gondjaitól elemelkedve, a nagy képet vizsgálva tudjunk megoldási javaslatot kidolgozni egy-egy átfogóbb problémára.
Társadalmi folyamatok
Értelmező perspektíva
Kritikai gondolkodás
Gyakorlati javaslatok
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image
Slider image