Menü

Főoldal

Hírek

Eseménynaptár

MeetUP

Vizibilitás

Kutatások

RaKÉTa

ReStart

Kapcsolat
1075 Budapest,
Károly krt. 13-15., B ép. 7. em.

Együttműködési megállapodás született az MTPA és a BGE között

Főoldal
Hírek
Együttműködési megállapodás született az MTPA és a BGE között
Single news img

Az MTPA régóta törekszik arra, hogy szoros és tartalmas kapcsolatot ápoljon azokkal az oktatási intézményekkel, akiknek a jövő generációja, a rendezvényszektor leendő szereplői képződnek a keze alatt. E céllal hoztuk létre a RaKÉTa programot, amelynek keretei között egyrészt összegyűjtöttük a releváns intézményeket és képzéseiket egy interaktív térképen, másrészt felnőttoktatási intézmények tanulói számára ösztöndíjprogramot hirdettünk.

Ennek a törekvésnek most elérkeztünk egy újabb jelentős mérföldkövéhez, hiszen megszületett az első együttműködési megállapodás az Alapítvány és a Budapesti Gazdasági Egyetem, mint felsőoktatási intézmény között.

Az együttműködés keretében a felek arra vállalkoznak, hogy elméleti és gyakorlati tudásbázisukat, valamint kapcsolatrendszerüket közös szakmai céljaik érdekében együttesen mozgósítsák. Közös célként jelölték meg az Egyetem hallgatóinak gyakorlati tapasztalatszerzésének és munkaerő-piaci bekapcsolódásának segítését, a szakemberek utánpótlásáért történő közös fellépést, valamint az Egyetem és az MTPA szellemi kapacitásainak kölcsönös hasznosítását, becsatornázását az oktatásba és a rendezvényszektorba.

A megállapodás ünnepélyes aláírására az MTPA nagy sikerű MeetUp eseményén kerül sor november 29-én. 

Mi másról is szólhatna ezt követően a kerekasztal-beszélgetés mint a munkaerőpiacról, azon belül is a work-life balance-ról?